Friday, June 12, 2009

result da kuar smlm....


ermm...tade pape pom aku nak kabo kat sini...
cume result da kuor je...
ALHAMDULILLAH.....sume lulus....selepas sume yang aku usaha kan slama ni...
tp x speti yg aku taget sbelom ni la...
so,,agk frust la jgak..tp nak buat cane kan..
itu yg tbaek yg aku mampu buat...
bukan aku x usaha, tp mungkin aku perlu lebih berusaha lagi lps ni..
aku misti pulun lebih lagi..aku MESTI BERUBAH...
aku kne rjin stdy..aku kena rajin buat asaimen..aku kne mls tdo...ehehehe...
dan congrats utk sume kwn2 aku yg dpt good result & extra congrats buat mereka yg dpt DL...bangga aku ngn kawan2 aku yg bijak2 ni...ehehe..o_0

0 comments:

There was an error in this gadget