Monday, June 22, 2009

edit lagi..lagi edit..


ehehehe..aku pom sbenarnya xtau ape sbenarnya yg aku duk edit..sisa-sisa kekreatifan ku tlah dterbangkan d kejauhan yg ntah kmane2 nmpaknye...aha..da xtau nk mngedit ape lagi ntah..yg penting aku sonok mngedit-edit yg x bkesudahan ni..ahaha..>_< yg penting pe yg aku buat ni beri kpuasan pada diriku sdiri..lantak la apa org nk kate..yg penting aku happy..ahah...itu yg paling penting.. org nk kritik pom aku x kisah sbenarnya..sila kn..sila kn...yg penting korang pom puas dgn pe yg korang buat..aku pom x kisah..tp jgnla sampai nk jatuhkan orang laen da la..agak kurang elok la pada pndapat aku..walupom aku x kisah sbenarnya...lagi pom itu hak korang jugakkan...masing2 ada pndapat yg t'sendiri laa...tp klu nk tlebih2 tu,,korang boleh blah laa..ahaha..tp aku x kisah sgt pom...sbb aku mls nk amik tau dan cari pasal ngn korang.. aku nk b'kawan bukannya nk cari lawan...tp kadang2 buat aku tpikir jgk,, kwn2 sbenarnya jarang2, kadang2 nk kutuk2 kite ni...maksud aku dpn2 la..yg blakang tu aku xtau plak...aku x minat sgt nk dgr...sbb kwn2 aku sdiri pom,klu x puas ati,atau ade yg x bkenan dhati diorang,direct je sound aku (x sume la,,tp mostly laa)..=)...ahaha...aku pom ok je..aku pom x kisah..leh la improve diri aku ni..itu baru kwn namanya kan...ni asik2 puji je, naek lemak plak kan...hanyut aku dlm lautan dunia ni..ish..ish..ish... ahahaha...ntah pape aku merepek2 kn...laju je plak taip ni... tp yg penting aku nk gtau sini..... AKU TAK KISAH.....

0 comments:

There was an error in this gadget