Monday, June 29, 2009

Kuasa Allah...Wallahualam...






Gambar nie aku amik dari sorang member facebook aku.gambar ni mmber ku dpt dr sorg kwn nya sorang photographer.. Dia(photographer) diupah oleh Tabung Haji dan terlibat dalam merakamkan gambar jemaah haji yang menunaikan rukun Islam pada disember 2008 (tahun lepas). Masa gambar diambil, tiada sebarang perubahan cuaca atau kerosakan pada kamera. Gambar di ambil di mudzalifah semasa jemaah berhenti untuk berehat seketika dan beribadat. Bila dilihat semula gambar nie, jurukamera baru perasan terdapat "bubble" di dalam gambar berikut. Jika diperhatikan seolah2 terdapat tulisan kalimah Allah swt.. Persoalan didalam gambar ini dirujuk pada ustaz di sana . Ustaz menceritakan kebarangkalian pada waktu itu malaikat turun dari langit.. Tetapi untuk tidak menujukkan wajah sebenar malaikat, ia hanya menunjukkan namanya sahaja. So, kesimpulannya. ... setiap satu "bubble" itu mewakili satu nama malaikat. Bayangkan lah betapa besarnya kuasa Allah swt......Wallahualam. ..

Thursday, June 25, 2009

looking songs for mynewplaylist!

Apsal la x jumpe2 lagu yg aku nk add lam playlist aku ni...xkan dorang ni x msukkan lagi..huhuhuu..sbo jelah...nt aku nk tuka playlist above tu..ehehe..cari lagu lyn2 kpala je...actually lagu2 yg aku cari tu sume da de lam list lam laptop aku ni..tapi utk playlist atas tu je aku x jumpa lam PLAYLIST.COM..puas aku duk search..camne eh klu nk upload sdiri?? ANYBODY??DO TELL ME YAA...TQ...
am looking these songs....

  1. wali band-egokah aku;
  2. sixth sense-khatimah cinta;
  3. ada band-pemain cinta;
  4. andra & thebackbone-selamat tinggal masa lalu...

Wednesday, June 24, 2009

What Should You Do To Avoid This Flu Disease??


    • Cover your nose and mouth with a tissue when you cough or sneeze. Throw the tissue in the trash after you use it.
    • Wash your hands often with soap and water, especially after you cough or sneeze. Alcohol-based hands cleaners are also effective.
    • Avoid touching your eyes, nose or mouth. Germs spread that way.
    • Stay home if you get sick. CDC recommends that you stay home from work or school and limit contact with others to keep from infecting them.
  • Follow public health advice regarding school closures, avoiding crowds and other social distancing measures.
  • Find healthy ways to deal with stress and anxiety.

Influenza A: H1N1..


On June 11, 2009, the World Health Organization (WHO) raised the worldwide pandemic alert level to Phase 6 in response to the ongoing global spread of the novel influenza A (H1N1) virus. A Phase 6 designation indicates that a global pandemic is underway. More than 70 countries are now reporting cases of human infection with novel H1N1 flu. This number has been increasing over the past few weeks, but many of the cases reportedly had links to travel or were localized outbreaks without community spread. The WHO designation of a pandemic alert Phase 6 reflects the fact that there are now ongoing community level outbreaks in multiple parts of world. WHO’s decision to raise the pandemic alert level to Phase 6 is a reflection of the spread of the virus, not the severity of illness caused by the virus.

What is the H1N1???

Influenza A virus subtype H1N1, also known as A(H1N1), is a subtype of influenzavirus A and the most common cause of influenza (flu) in humans. Some strains of H1N1 are endemic in humans and cause a small fraction of all influenza-like illness and a large fraction of all seasonal influenza. H1N1 strains caused roughly half of all human flu infections in 2006.[1] Other strains of H1N1 are endemic in pigs (swine influenza) and in birds (avian influenza).


Monday, June 22, 2009

"bErPadA2LAh dGn oRaNg jaHAt,kERaNa sUdAh dkEtAhUi jAhAtNya.. bErwASpAdAlaH dGn 0RaNg bAiK, kERaNa oRaNg BaEk bEL0M dKEtAhUi bAEknYa!!"
.......kimahpiee

edit lagi..lagi edit..


ehehehe..aku pom sbenarnya xtau ape sbenarnya yg aku duk edit..sisa-sisa kekreatifan ku tlah dterbangkan d kejauhan yg ntah kmane2 nmpaknye...aha..da xtau nk mngedit ape lagi ntah..yg penting aku sonok mngedit-edit yg x bkesudahan ni..ahaha..>_< yg penting pe yg aku buat ni beri kpuasan pada diriku sdiri..lantak la apa org nk kate..yg penting aku happy..ahah...itu yg paling penting.. org nk kritik pom aku x kisah sbenarnya..sila kn..sila kn...yg penting korang pom puas dgn pe yg korang buat..aku pom x kisah..tp jgnla sampai nk jatuhkan orang laen da la..agak kurang elok la pada pndapat aku..walupom aku x kisah sbenarnya...lagi pom itu hak korang jugakkan...masing2 ada pndapat yg t'sendiri laa...tp klu nk tlebih2 tu,,korang boleh blah laa..ahaha..tp aku x kisah sgt pom...sbb aku mls nk amik tau dan cari pasal ngn korang.. aku nk b'kawan bukannya nk cari lawan...tp kadang2 buat aku tpikir jgk,, kwn2 sbenarnya jarang2, kadang2 nk kutuk2 kite ni...maksud aku dpn2 la..yg blakang tu aku xtau plak...aku x minat sgt nk dgr...sbb kwn2 aku sdiri pom,klu x puas ati,atau ade yg x bkenan dhati diorang,direct je sound aku (x sume la,,tp mostly laa)..=)...ahaha...aku pom ok je..aku pom x kisah..leh la improve diri aku ni..itu baru kwn namanya kan...ni asik2 puji je, naek lemak plak kan...hanyut aku dlm lautan dunia ni..ish..ish..ish... ahahaha...ntah pape aku merepek2 kn...laju je plak taip ni... tp yg penting aku nk gtau sini..... AKU TAK KISAH.....

Sunday, June 21, 2009

tukar imej la sgt..huh..

aku xtau nk ubah b/ground cane lagi...ble aku ubah b/gound aku ni sume da jadi cacamarba pom da...uhuhuu... pic aku yg atas tu pom xleh nk letak da..pening aku..huh... byk2 pic yg tepi sumet'paksa aku remove jugak...hadoyaiii...

"korang yg t'lawat blog aku ni,,klu rajin bagi la suggestion ye..ehehe.."

igt nk kaler2pul..cm uduh gk jeni haa...hakhakhak...=D

Thursday, June 18, 2009

Kisah 18062009

menguap skejap.. tatau nak tulis ape pom ni...bosan je terasa..huhuhuu.. ari ni aku ngan adik aku, KIMI pose.. so,bosan2 pom xleh mkn mcm ari2 biasa..hiks~~ nape puasa?? saje je..x salah pom kan..prektis sbelum ramadhan yg x lame lagi nk tiba...ehehehe... so, mlm tadi aku sahur la...rajin plak aku ni b'sahur eh...ehehe... erm, lupe plak semalam aku t'rajin plak..aku buat kuih cek mek molek...ehehehe..de lagi tu lam peti simpan..ahahahaa...XD erm, ari ni nye pogram xde pape pom rase nye..tadi around jam 1300, aku ngn adik aku pegi anto ayah aku g spital.. x lame pom.. kjap je... lepas tu aku g la stesen bus.. buat ape?? g cari tiket laa.. nampaknye ramai lagi x beli tiket. banyak lagi 0 aku tgk..huhuuu.. aku pom amik la tiket SANI EXPRESS.. amik seat kt atas punye..ehehhee... syok duk atas...leh tgk pmandangan dgn sgt jelas..hikhik.. aku punye tiket 5hb july ni..jam 1000..ok la tu..x silap aku ari ahad kot..ehehe..cek klendar la...xtau btol x...ehehee.. lepas setel tiket sume aku g la pusing2 jap area gong kapas.. cari kuehmueh sket buat bkalan bukak pose ptg nati..ehehe...pe lagi tapau la kueh feveret aku...ehehe....

to be cont'd.........

Wednesday, June 17, 2009

al-kisah bodoh..masalah..budi bahasa..

kisahnye.....
3 orang sahabat baek BODOH, MASALAH ngan BUDI BAHASA...dorang ni da mcm adik bradik da...nak kate kembar pom boleh je..waalupom muke x srupe..hiks..=P satu hari ni, si masalah telah b'kenalan dgn sorang gadis dan terus mengikut si gadis ini pergi ntah k mane tanpa pengetahuan sape2 t'masuk la 2 orang kawan baeknye itu.. setelah 2 hari berlalu, bodoh dan budi bahasa ni pom baru sedar si masalah ni xde...kawan baek pom x prasan....ish..ish..ish.... maka setelah prasan tentang khilangan masalah, mereka pom pegi k balai polis untuk mbuat laporan.. budi bahasa tidak masuk k dlm balai dan menunggu bodoh diluar balai shj...takot jumpe polis katenye...huhuhuu.. so, si bodoh ni pom masuk sorang2 je la k dlm balai tu....

di dalam balai......

Bodoh : selamat pagi tuan..
Peg.Polis : selamat pagi..ada apa2 yg boleh saya bantu?
Bodoh : saya datang untuk buat laporan tuan..
Peg.Polis : oh.. begitu..siapa nama awak?
Bodoh : bodoh, tuan.
Peg.Polis : apa kena dgn awak ni? mana peginye budi bahasa awak?
Bodoh : ada di luar, tuan.
Peg.Polis : hisshh,, budak ni! awak ni dtg nak cari masalah k?
Bodoh : ya tuan.. bagaimana tuan tahu ni?
Peg.Polis : #$%&!$%##

Saturday, June 13, 2009

.::esok da stat skolah::.


untuk sume budak2 skolah x kira primary k secondary k..esok korang sume da stat skolah...untuk anak2 tganu,klantan & kedah la ye..esok ahad...untuk slaen 3 negeri tsebut,,skolah adalah ari isnin...soo,,welcome back to school..ahaks...=)) tadi mase duk pusing2 round2 banda tganu ni, terpandangla wajah2 anak yg akan m'mulakan persekolahan..pkai baju skolah la,baju asrama la..muka cam bengkek je...berat hati nk tinggalkan rumah..yelah,,duk kat umah syok2 2minggu..pagi2 leh bangun lewat..toilet xyah brebut..huhuhu...balik asrama,skolah pagi,kene la bangun pagi...kne la bangun awal2..nati berebut org ramai,,lewat plak..huhuhu...=p teringat kenangan aku mase skolah dulu2..camtu la yg aku rase..xtau la bdk2 zaman skang..ehehehe..malasnya ALLAH shj yg tahu...asal nk balik asrama je..rase 1001 macam..perasaan yg slalu hadir tiap kali aku nk kmbali k asrama...tp mngingatkan aku hadir memenuhi tugasan aku sbg student,,ku gagahkan kakiku jua..aduhaaiii...tp bile da kt asrama,,prasaan da stabil da..tgk kwn2,jumpa kwn2..ok la tu..mcm2 cerita timbul sampai lupa da kat umah..uhuhuhu...tp sbenarnya yg aku xnak balik asrama bkn pe...mngingatkan asrama aku yg seram sejuk & pelbagai cerita pelik2 tu la yg buat aku xnk duduk asrama sbenarnya...tp mungkin semua itu ada hikmah d sebaliknya..skurang2nya skang ni aku lebih matang,, lebih indipendent,,lebih berani..yang penting aku bkn seorang penakut lagi...dan di aspuri smk sultan sulaiman itu jgk aku mengenali erti sebuah persahabatan...aku rase mcm batch aku paling havoc time tu..sampai rmai junior2 nk tiru cara kitorang..ahahahaha...cam bangga je aku..hikhikhik...
ish byk btol kenangan time tu...klu nk taip ni mmg aku mls..byk sgt klu nk share...ehehehe..
aku rindu betol kenangan di SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN SULTAN SULAIMAN KT~~SULAIMANIANS~~<3

#kisah tiket wayang#

Sepasang suami isteri menonton wayang pada cuti hujung minggu.Bila sampai di kaunter tiket,si suami pun membeli dua tiket untuk diri dan isterinya. Tidak lama kemudian,si suami datang semula ke kaunter tiket tadi dan membeli dua lagi tiket.tidak lama kemudian,si suami muncul sekali lagi untuk membeli dua lagi tiket.

Si penjual tiket yang kehairanan lalu bertanya dengan penuh minat. “Bukankah encik sudah membeli dua tiket dan kemudian a sekali lagi untuk membeli dua lagi tiket?”Lalu si suami pun berkata, “Betul!tapi seorang lelaki yang berdiri dekat depan pintu masuk panggung itu asyik koyakkan tiket saya,habis macam mana saya nak masuk!”

hikhikhiks......

.::memo untuk semua staff::.

Assalamualaikum Staff Sekalian,

Perhatian kepada semua staff. Berkuatkuasa pada tahun 2005, syarikat ini akan menguatkuasakan peraturan baru kepada semua staff. Perkara yang digubal adalah seperti berikut:-

a. PENGANGKUTAN.

Sekiranya anda memandu kereta import, kereta mewah atau kereta Honda contohnya, kami menganggap anda sudah terlalu mewah, jadi tiada kenaikan gaji.

Sekiranya anda memandu kereta yang telah uzur, lebih dari 10 tahun atau menggunakan pengangkutan awam, kami mengandaikan anda mempunyai banyak simpanan, jadi tiada kenaikan gaji.

Sekiranya anda memandu kerata nasional samaada proton atau perodua, kami mengandaikan anda telah berada di level yang sepatutnya, jadi tiada kenaikan gaji.

b. CUTI TAHUNAN.

Setiap orang akan mendapat cuti 104 hari dalam setahun dan kebanyakannya ialah hari sabtu dan ahad.

c. WAKTU LUNCH:

1) Staff yang kurus akan diberi rehat selama 30 minit. Ini kerana mereka perlu makan lebih untuk kesihatan.

2) Untuk saiz normal, mereka akan diberi rehat selama 15 minit. Ini kerana mereka sedang elok dan cuma perlu mengambil makanan secara stabil.

3) Untuk mereka yang gemuk, mereka akan diberi rehat selama 5 minit sahaja. Ini kerana mereka cuma perlu makan pil dan susu atau teh untuk menguruskan badan.

d. CUTI SAKIT:

Mulai 2005 kami tidak lagi mengiktiraf sijil sakit dari Doktor ini kerana sekiranya anda mampu pergi ke Klinik untuk dapatkan MC, anda tentu boleh pergi kerja juga.

e. PENGGUNAAN TANDAS:

Kami mendapat aduan ramai staff yang mengambil masa terlalu lama di dalam tandas. Mulai tahun 2005 setiap seorang hanya boleh menggunakan tandas selama 5 minit sahaja. Sekiranya lebih dari 5 minit secara automatiknya tandas akan di pam, tisu akan stuck, pintu akan terbuka dan kemera akan menyala.

Sekiranya lebih dari 2 kali gambar anda dirakam, kami akan menampal gambar anda di notis board di bawah korum 'staff sembelit'.

f. PEMBEDAHAN:

Selagi anda menjadi staff di sini, kami tidak membenarkan anda melakukan sebarang pembedahan. Jangan cuba mengeluarkan apa-apa saja organ dari dalam badan anda kerana kami mengambil anda bekerja kerana anda mempunyai organ yang cukup. Sekiranya tidak, ini bermakna anda telah melanggar kontrak.

g. PENGGUNAAN INTERNET

Segala penggunaan internet atas urusan peribadi seperti membaca e-mail, chatting dan games akan dikenakan bayaran RM2.00 sejam (sama seperti harga pasaran). Bayaran ini akan ditolak dari gaji anda.

Sebagai permulaan, 73% staff di sini tidak akan mendapat gaji selama 3 bulan, ini kerana harga penggunaan internet sahaja telah melebihi 3 bulan gaji mereka.

Terima kasih kerana masih setia berkhidmat di syarikat ini. Kami akan cuba memberikan perkhidmatan yang terbaik. Sebarang pertanyaan, komen, aduan, kekecewaan, sakit hati, bantahan, maki hamun, caci nista boleh disalurkan ke tempat lain.

Sekian, terima kasih.

lil' Kim - HR Manager

Friday, June 12, 2009

::kisahnya orang bunian::

korang pecaya tak pasal orang bunian ni???
ape yang korang tau pasal orang bunian ni??
ermmm.......cane eh nak cite.....
aku sbenarnye tatau pape gak pasal orang bunian ni...penah la bace kisah2 org bunian dlm buku..macam2 cite kisah ni dah aku bace...dan aku pcaye bnde ini sume..
dulu2, aku pom suke sgt bace kisah2 camni...kat umah aku ni ade je koleksi novel2 camni..koleksi2 tamar jalis...btul k tak ni..aku pom da lupe da...ehehe...
knape aku nk cite pasal ni???sebab tadi mak aku cite pasal kisah orang bunian..
kisah ni betol2 b'laku kat famili aku yg besar ni...pecaya la..x tipu punye...
kisah nye b'mula........aku pom x reti nk b'ceritera ni..skadar jela ye....
ni mak teh aku yang cerita kt mak aku ari tu..cite ni dah blaku thn lps...
cuma aku je yg ktinggalan..ehehehe..slalu t'tinggal...ahahhaa..=D
ni kisah anak menantu makteh aku la...diorang skang mnetap kat paka dungun tganu...
kisahnye diorang ni da lama kawen...tapi lambat la nak dpt anak...slpas lame tu dorang dapat good news la...bini spupu aku ni akhirnye pregnant jugak...gembira x t'kata la dorang ni sume...
si isteri ni mngandung anak sulong lelaki....due date utk lahir baby ni lam bulan 12 2008..means dat,tahun lepas laaa...1 malam sbelom hari give birth ni,couple ni telah b'mimpi...si isteri telah b'mimpi mlahirkan anak..complete la sume..ada bidan pe sume...lps tu,si suami plak mimpi azankan anak yg lps lahir tu dan bagi balik kat tukang sambut baby ni....pagi nye couple ni bangun,tengok2 prut2 si isteri dah kempis dah...kirenye btol la dorg mimpi tu...g jumpe doctor pom,da xde pape dah...dalam tempoh sminggu lps give birth tu,tiap mlm dlm mimpi,ada org datang mngurut si isteri...dan dlm tempoh pantang tu jgk,tiap2 mlm dlm mimpi jgk,,si isteri didatangi org yg mbawa baby nya utk dsusukan....lps tu org tu da xde dtg2 lagi dah...tp mngikut ayah aku dan dari pembacaan aku laa..walupom 'orang bunian' ni amik anak,,dorang akan tunjukkan anak2 itu dalam mimpi2...dan sebagai balasan,,biasanya 'org bunian' ni akan bagi 'sesuatu' m'gantikan anak yg mereka amik tu.......
itu la kisahnye serba sdikit....aku pom x reti sgt nk eleborate pjg2..skadar jela...ehehe..=)

*tapi ketahuila bahawa cite ini adalah kisah yg benar2 blaku..bkn rekaan aku smata2..

result da kuar smlm....


ermm...tade pape pom aku nak kabo kat sini...
cume result da kuor je...
ALHAMDULILLAH.....sume lulus....selepas sume yang aku usaha kan slama ni...
tp x speti yg aku taget sbelom ni la...
so,,agk frust la jgak..tp nak buat cane kan..
itu yg tbaek yg aku mampu buat...
bukan aku x usaha, tp mungkin aku perlu lebih berusaha lagi lps ni..
aku misti pulun lebih lagi..aku MESTI BERUBAH...
aku kne rjin stdy..aku kena rajin buat asaimen..aku kne mls tdo...ehehehe...
dan congrats utk sume kwn2 aku yg dpt good result & extra congrats buat mereka yg dpt DL...bangga aku ngn kawan2 aku yg bijak2 ni...ehehe..o_0

Saturday, June 6, 2009

jeng..jeng..jeng....



ehehehe..ni la slh sorg spupu aku yg rajin..ahaha..
aku panggil dia siti...kwn2 dia pgil nadia
ngan dia ni la aku duk knduri smpai lwt mlm..
hikhikhik...ade dia,,sng aku nk bgerak kmane2..ehehehe...=P

p/s: siti...ehehehehe.....jgn marah ye...;P

::damn tired::




june 6th........
hari yg agak meletihkan bagi aku b'banding ngan hari2 biasa..ehehe...
spupu aku kawen hari ni...tp aku enjoy la jgk sbenarnya...mklumla,time ni la kitorg sume spupu spapak dpt b'kumpul..yg jarang b'cuti pom,,ade je b'cuti...sronok gile dpt kumpul sume rmai camni...aku xde la bz sgt siang td..tp mlm nye part aku sibok2 sket...ehehe...

alkisah..........smlm nye crite agk lucu jgk la psal pasangan pngntin baru ni..smlm dorg ni akad nikah..x tahan tgk si lelaki pmalu gile..x nk sanding2 plak tu..ble nk amik gmbar bleh dorg duk jarak2 plak..alih2 ayah aku p tolak si lelaki duduk rapat ngn spupu aku tu...yg klaka nye,, ble lelaki ni bgun,,kain sampin' tcabut plak..hadoyai..cane la mamat ni sbenarnye..klaka seyh...ahaha..
tp ari ni mlm ni aku tgk mamat ni da ok da..posing mcm2 td time amik gambo..ahaha..slambe plak tu...ehehe..

Wednesday, June 3, 2009

Punca roof Stadium JATUH????



hahaha..ntah dari mane muncul raksasa ni..tetiba je ada...aku pom kompius ngan sume ni...
nampaknye skang ni teganu da mcm jepun da...da de mnde alah ni..
tp d mne otromen agaknye ye...xde plak nk muncul2 fight ngn si raksasa ni..hahaaa....XD

Tuesday, June 2, 2009

-stadium sultan mizan collapse-





stadium yg masih baru dan hanya dirasmikan pada may 2008 dh runtuh...siapa yg harus dpersalahkan..siapa yg harus bertanggungjawab????????

kalau perempuan tanya..........;P

1. Kalau perempuan tanya: Lawa ke budak pompuan tu?
Makna tersembunyi: Siapa yang paling lawa? I ke, budak pompuan tu?

2. Kalau perempuan tanya: You dah makan ke belum?
Makna tersembunyi: Jom pi makan. Lapar ni!

3. Kalau perempuan kata: Lawa-lawa la baju kat sini, yek.
Makna tersembunyi: Belikanlah untuk I.

4. Kalau perempuan kata: Rasa macam nak pening la.
Makna tersembunyi: Tolong picit kepala.

5. Kalau perempuan kata: Letihnya hari ni. Mana nak masak, basuh kain-baju lagi...
Makna tersembunyi: Kita makan kat luar jelah. Lepas tu, tolong basuh kain-baju sekali, yek.

6. Kalau perempuan kata: Kita lebih sesuai berkawan saja.
Makna tersembunyi: I tak nak kat you. Tak paham-paham ke?

7.Kalau perempuan kata: I suka berkawan dengan you. You baik,memahami bla bla bla...
Makna tersembunyi: Hish... I rasa macam minat sesangat kat you. Rasa macam nak jadi awek you je.

8. Kalau perempuan tanya: You pernah tak teringatkan awek you yang dulu?
Makna tersembunyi: Kalau nak gaduh, kalau berani sangat, sebut la nama dia depan aku.

9. Kalau perempuan kata: I sanggup berkorban demi kebahagiaan you.
Makna tersembunyi: Amboi! Aku kena berkorban. Habih, hangpa dua ekoq gak yang seronok.

10.Kalau perempuan kata: I tak kisah kalau memang betul you nak kahwin lagi satu. Asalkan you berterus-terang dengan I, bersikap jujur dan berlaku adil. Ape yg 'dia' dapat i pun dapat..
Makna tersembunyi: Sapa kata aku tak kisah? Adil ke tak adil, aku tak kira! Langkah mayat aku dulu sebelum nak menikah lagi satu.

::ceritera::

Pada satu malam,polis ni bertugas la nak tahan org yg bwk menyalahi undang2..pastu dtg la seorang pemuda yg tidak membuka lampu depan..

Polis : Apsal tak bukak lampu depan?Bahaya tau dak

Pemuda : Alah,sana lampu situ lampu sini lampu...brapa banyak nak bukak lampu?

Polis itu agak kebengangan lalu memancitkan tayar si penunggang tuh

Pemuda : Apsal ni?mcm mana saya nak balik?

Polis : lah..sana angin, situ angin brapa banyak angin nak guna?

Monday, June 1, 2009

::i just love music::

~~ music my soulfood~~
music is ma therapy...interpersonal process with all physical, emotional, mental, social, aesthetic, and spiritual of mine to help, to release, to relax, to chill ME and myMIND..........

halo by beyonce

From Beyonce Knowles's new album,
I Am Sasha Fierce)

Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your Halo
I've got my angel now

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see you halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over you face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

I can feel your halo, halo, halo

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest nights
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light
I swore I'd never fall again
But this don't even feel like fallin'
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again
video

There was an error in this gadget