Sunday, May 31, 2009

hari ku yg bosan..=P


haa....memang..memang ari ni aku sgt bosan..plus fedup ngan tenet yg tetiba buat hal..x pnah mnyenangkan ati aku..huh...=S.. aku pom da lupe da hape yg aku duk tulis td sbb tibe2 disconnect..haih..letih tgn duk taip..tp gatal nk taip jgk..ermm..ntah la.... hurmm..dalam aku duk bosan2 ari ni plus ari ku yg sgt free ari ni,,aku pom gatal la nk meng'explore' pape je yg t'lintas lam kpala aku ni...so,,aku pom msuk pages itu,pages ini..tp aku pom tatau ape yg aku tgk..hahaha..mcm karam singh walia ckp la(smbil t'angkat2 tgn..XD)..

"masuk angin kluar asap"
.. hahaha...ntah btol ntah tak pepatah yg aku tulis tu..almaklum la aku da lama blah dr zaman skolah ni..otak aku ni pon makin lama makin liut org ckp....huhuu...XD *liut = lemau

0 comments:

There was an error in this gadget