Sunday, July 12, 2009

::sehari bersama kawan2::

ahaha..gila lama aku x jumpa minah sorang ni...nama dia ruhaida a.k.a. ida...one day dia post kt aku nye wall ajak jmpa...aku no hal..lagi pom aku free time tu...time tu = weekend yg baru je blalu..11,12hb july....ehehee....pastu kitorang continue planning thru ym..ahaha...chatting lg senang kan...klu x susah..ida ni duk bz je kije nye...ehehe...duk chatting aru tu pom sekat2 je....erm lupe lak,ptot nye sorang lagi kwn aku nk join gk tp last minutes cancel....sedeyh btoll..da la lame x jmpe....tp nk buat cane kan...kije last minutes....namanya mastura a.k.a. mas...xpe la maybe next time...ok smabung cite td smula....plan nye plan akhir nye jadi la jgk...kire mcm last minutes planning gk la..huhuhu....so,ptg jumaat tu after si ida abih kije,dia terus naek komuter turun shah alam trus..agak lewat la ku kire time tu...ptg sgt da....ehehe...around 1930,ida samat smpai kat stesen padang jawa..aku dgn ego ku pegi la amik dia kat sana..dan kitorang terus g mkn2...mklumla masing2 lapa katakan....so,,after makan2 kitorang terus balik umah aku..mlm tu aku x plan g mne2 pom...aku duk layan tv mlm tu..cite feveret aku de mlm tu...NUR KASIH...layan cite tu...slama ni mane aku duk layan cite2 sedih2 ni....huhuhu..tapi leh t'jatuh hati plak kat cite ni...so mlm tu kami 1 rumah duk layan la cite tu...ehehe...=) pahtu around 2300,housemate aku ni trasa nk mkn buah2 plak...so kami pegi la beli buah durian kat sek7 ni....x jauh pom...ehehe.....mkn la kitorang ni buah2 durian tu...hiks....kira2 jam 0030,aku continue smbang2 ngan ida..duk share2 cite kitorang..maklumla dah lama x jumpa...ehehee...smbil2 tu aku duk smses ngn si jera..jera ni pom kawan aku gk..duk plan nk buat pe ari esok...mklumla,nama nye duk 1 uitm tp haram nk jmpa....ahahahaha..tp ssh bebenor nk jmpe nye....huhuhu....

keesokannye............
stelah plan bjln ngan lancar,kitorang pom janji jmpa around 1100 la..tp phm2 la..weekend ssh bus sket...so around 1200 gk la kitorang jmpa....huhuhu...jmpa kt PAS(plaza alam sentral)..kitorang mkn2 la dulu kat situ...kami 5 org je jumpa....aku,ida,jera,nuci ngan ifa....plan nk jmpa ngan aya skali...tapi minah tu lambat dtang sbb ade kije....lps setel mkn tu around 1330 gk kot kitorang b'5 jumpa si aya ni...dia mmg suprise kan kitorang...ahahaha...sbb bwk geng2 yg mmg lama x jmpa....huhuhuuhu....tp kitorang jmpa skejap je ngan aya and her geng sbb dorang de kije lagi pastu....busy btol la aya ni....ahahahaha....erm,,si nuci ni plan nk beli kasut..1 PAS tu kitorang pusing..tapi xde yg bkenan dhati..yg bekenan tu plak xde size....hadoiiii.......lps tu kitorang gerak la pegi SACC Mall....ape la yg ado kt situ agaknya...ahahahah.....kat situ duk cari kasut pom xde yg bkenan di hati....ahahahah....ssh benar ngn sikap cerewet ni kan..tp smae la ngn aku...ssh nk bkenan...ahahhaa....ohye,lupe lak...si jera de duk beli beg...da trun bwh dah..snggup naek balik..nk pegi beli....huhuhu....x kisah la...yg penting suke dan puas hati....lepas duk pusing SACC Mall,kitorang pom pegi la k PKNS plak...situ pom nk surender dh gk cari kasut...ahahahaha....tp last2 punye kdai jmpa la 1 yg bkenan....finally....ahahahahaha.....lepas tu terus lapa..pegi la kitorang lepak jap kt McD..huhuhuhu...then,kitorang trus balik la lps tu.....ahahahhaa..letih tp puas hati la duk lepak2 ngan dorang ni...byk cite yg kitorang share....lama x jmpa katakan....ahahahahah....abih siang punye cite......mlm punye cite nanti la aku smbung....letih plak aku duk menaip ni....huhuhu....gamba?????tungguuuuuu...nati aku upload kawan2....

0 comments:

There was an error in this gadget