Monday, November 16, 2009

jam 0340 171109

i don't know wut to say...t'lalu byk rasenye..nk coret pom tunggu mood yg entah k mane hilangnye...tp akan ku update kan jgk blog aku ini...mase je tatau bile...byk sgt perkara yg terjadi sepanjang ketiadaan aku di sini...huhuu....


boleh jugak nk ckp this is the most horrible semester for me...byk sgt dugaan spjg perjalanan aku dalam semester ini...baek buruk pahit manis sume ada la....xperlu lagi nk tambah perasa k ajinamoto k untuk sedapkannye...ahaha...

but then, i just take it as positive thing that happened in my life... that show me how tougher i am..i guess..LoLs...ehehe..

tp life ni memang tough utk sume org pom...cume stiap org punyai pengalaman yg b'beza2...ada yg kite tgk life dia smooth je...tp dalamnye kite xtau..ade yg kite tgk life dia mcm bangang je, tp dalamannye mungkin berbeza...pendek kate tiap org punye experience yg pelbagai...thats why we people shud share..and learn from it...mana yg baek kita jd kn contoh, yg tak baek kita jdkan panduan...we're in learning process rite,...all the time..blaja xkan penah abih sampai bebila pom...kite blaja dr pengalaman..pengalaman adalah cikgu terbaik kita...

cume aku nk highlight kan kat sini bahawa, baik k buruk k pengalaman yg kita ada,jgn kita lupa pada yg ESA... itu 1 factor kekuatan utk kite lebih kuat dan berani menempuh hari2 yg mendatang....life is unpredictable...just prepare urself for whatever thing come to you...

::i wish all the best for ur and my life::


0 comments:

There was an error in this gadget