Friday, September 18, 2009

::Breaking Fasting with Classmate-Flaming Steamboat Bufet::

sequences la mcm ni eh...aktiviti2 kami lam proses nk bukak pose & lps bkk pose..ehehehe...=P

acara hidang2 dulu... from left: akma, diana, aina, razmin..


ni before bkk pose tau...1st round punye...licin abih ni....nmpak je cm tamak...


ni kami duk ready2 la dlu pe yg ptot...nk bkk da time ni..lam kul 7 lbh dh pom ni...
from left: akma, aina, yati, linda,myself..lols...=P


ni antara eskrim yg kami sumbat lam perot kami...rjin si yati ni duk hias2 eh...


ni lps abih round k bape ntah...ni plan view..klu tgk side view...ahahaha..blapis2 gk tu..x kire yg playan depa dh kutip...ekekeke...=P


kekenyangan sgt dh rsenye...mmg dh mngantok time ni....huhuhu...
from left: linda, myself, aina, akma, Qila...

..::rizu and me::..



time ni lam kul 2230 if not mistaken la..terserempak ngn mamat ni kt Tesco shah alam..elok2 duk cari brg dapur time ni ngn dak2 umah ku....huhuhu....=P

rayer...rayer..rayer..yeayyy...

ehehehe...ari ni second last puasa dh ni...mood raye pom da ada dah ni...tapi mood nk bercerita kt sini x brapa nak ada..line x msuk2 agaknye...hihihi...tp xpe la...aku mngarut jela pape pom kat sini...peduli ape kn...aku nye blog, aku nye suka la...kan..kan..kan.....
erm,byk sbenarnye perkara yg menarik yg terjadi spnjang bln pose ni...bleh kate best la jgk...hiks...shopping pom sakan gk aku bln2 pose ni....org kate nk raye la katekan....tp sbenarnye aku cume memenuhi keperluan harian aku je...sume yg aku beli leh aku gune anytime,anywhere,anyhow.....hiks...=P eh, korang jgn la nk senyum2 sinis plak klu terbace ni okies...huhuhuu...aku sbenarnye kluar ble de free time je...kbetulan time pose ni byk je free,tu yg syok lyn tu....ehehehe..oh ye,sbenarnye bln pose ni jgk aku dh pindah rumah...umah sewa la,sbb masalah komunikasi ngn tuan rumah lame...biarla, lantak la,janji kami 1 umah dah pindah da pom...jd x pyh la aku nk pjg2 kn cite plak kt sini...lg pom xelok nk bercerita, lbh2 lg dia penah bg sewa umah kt aku....uhuhu...(ayat cm baek je aku ni,xleh blah lgsg....) ;P
pe lg eh...xtau nk cite pe kt sini..bln pose kn, msti cite psal pose,bkk pose, sahur kn..byk tang k situ la agknye....ehehehe... erm, tp ok la, nk share la jgk ngn korg ttg mjlis bkk pose aku ngn dak2 klas aku ni....gile meriah dowh....kitorg g bkk pose kt FLAMING STEAMBOAT BUFET... mmg b'baloi2 la kitorg bkk kt sane...pe dia?kt mne?FLaMINg ni kt sbelah sunway piramid je sbenarnye...kami pegi 1 klas ptg tu lps klas DR.Roshana.....dgn b'bekalkn rm22 per head kami dbenarkn mLANTAK pe sj yg kami mahu....mmg gile2 lantak la sume dak2 ni...aku pom same je sbenarnye...nt aku rjin aku upload gmbo ni sket2 okes....ehehehe...erm, b'balik pd soal mkn td, kami 1 meja 8 org (aku,linda,yati,melor,akma,diana,Qila,aina) dgn rakus nye pg mngambil pe sj yg ade kt dlm restoren tu...byk gile dowh....tu round pertama yg kami mkn....lam kul 8 kami stop jap,pg solat mgrib....time tu sbenarnye mcm da full da memasing2...tp sbb duk bjln2 k surau,kami bleh mkn lg 2,3 round lps tu...mmg dasat gile la dak2 ni....kn x benti2..klu x bufet n,mau nye nk kne ratus2 gk ni...ahahaha...kami duk lepak situ till 930pm la jgk...dasatkn...mkn x putus2...mcm2 plak tu...kire sgt b'baloi2 la duit kami yg rm22 tu.....ehehehee...haa, yg best nye time balik kete xleh nk gerak laju(paiz ckp ni)....ni betol2 ni,bkn maen2..psal pe? pasal kami sume da tmbah 2,3 kg la per head....ahahahha...tp bkn mcm 2,3 dh..dh mcm 4,5 kg je gaye....mkn je keje nye....ahahaha....puas2...hiks..=P
erm,lam tmpoh bln pose tu de je jgk aku blik kg ngn pakcik aku...best nye dpt pulang b'pose d umah...yg best kami dpt kumpul rmai2 1 pamili sbelah mak aku...sonok je,meriah dowh...=)
erm,.aku dh mls dh naek taip lg...nt aku rjin, aku continue lg...

"SALAM SYAWAL YG MULIA"

There was an error in this gadget