Sunday, August 23, 2009

sedikit waktu ari tu........


jera+kimah+nucie


ida+jera+nucie+efa


pejo+ mijang+hilman


..jera dan aku..

aku kembali......

ermmm...rase nye mcm da lame gila aku x m'update aku punye blog ni....
bknnye aku mls tp keadaan tidak mbenarkan aku utk rilek2...byk betol asaimen yg perlu aku siapkn......sampai aku sendiri t'paksa mencuri mase utk diriku sendiri....huhuhu....bunyi mcm sgt busy kn...tapi itu la realiti hidup aku skang ni...terkejar2 ke sana ke sini..nasib baek aku igt jln nk balik umah sewa aku tu..tp bila duk ulang alik camni maka,duit pom laju je keluar....ekekeke.... poket pom makin kempis je...lam bank pon tinggal wape kerat je lagi...huhuhu...agak2 de x yg murah hati nk bagi sedekah kat aku ni d bulan yg sgt mulia begini....ehehehe.....dlm blog sebelum ni aku de ckp nk upload gambo aku ngn kawan2 kn.....nanti aku upload kan la...one step at a time......

oh ye....ari ni da msuk second day puasa dah...stakat ni mmg gagah lagi la...ehehehe...hopefully berterusan sampai akhir ramadhan....insyaAllah........
erm, ni aku nk share la sikit pasal hari pertama aku b'puasa ni...ahaha....penat letih sume ada la....sbb ape??sbb aku jln mcm x igt ape2 dh...duit pom syok je kluar....mcm air kuar dari pipe tu...aku kluar ngn kwn2 aku yg merangkap housemate aku ni la......kami b'4 ni hajatnye nk jln2 sekitar jln TAR je...tp ujan la plak tghari tu....so,,kitorang masuk la sogo....nk usha pape yg patot...mnyambar la aku shelai kemeja...ehehhe...duit lg tu....pusing2 kt sogo tu smpai naik letih kaki aku ni....ekeke...ptg tu plak lps setel sume hal, kami bertolak pegi k KLCC...saje2 nk ilang kn bosan ujung minggu...ahaahahaha... tp kn klu da pegi tempat mcm tu,kompem duit kluar dgn bahagia nye...ahahahaha...mcm x igt je yg duit aku dh tinggal sket tu....huhuhu...nk cari yg murah2 pom bkn senang kt situ...seb baek la de ISETAN....lepak la kt situ smbil2 usha pape yg boleh di beli....ahahaha...msuk butik2 area situ pom mcm nk beli gk....tp sebab setan xde,aku bjaya menahan diri aku ni....ehehehe..lega skejap.....tp cane2 pom mnyambar jugak aku ni....dapatla shelai sluar jeans dan 2 helai tshirt.....abih duit lg..pergghh aku ni...mmg x igt dunia btol la bile da shopping tu....nsib la de less kn..klu x abih trus duit aku yg sikit itu....ahahaha.....then around pukul 7,kitorang naek foodcourt kt KLCC tu...cari port nk bukak pose...ahaha...smbil2 duk tunggu tu,, aku mcm biasa la,sempat duk usha manusia2 yg lalu lalang d sekitar kwsn tu.....ehehe...utk pengetahuan korang, aku ni mmg suke tgk gelagat manusia2 yg pelbagai ragam tu...thibur la jgk....huhuhu.....abih satu lagi cite...
ehhhh,, sebelum aku tlupa mlm tadi around 1030 kitorang k tesco shah alam kjp......cari brg2 sampingan...kat situ aku jumpe sorg mamat ni....aku usha la dia..mcm knal je...dia pom tgk2 je kt aku...pastu mamat tu senyum dan mhampiri kitorang....ooo...baru aku igt,ni mamat lam OIAM tu....name dia RIZU...si kecil yg comey...ahahaha..pramah jgk mamat ni...siap bgurau senda ngn kitorang...gaya mcm kwn lame je....nati aku de mase aku upload gambo yg smpat kitorang sempat amik bersama2....ok la.....nati aku beceloteh lagi........nk solat zohor jap......bertemu di laen mase...slamat b'bukak puasa.........

There was an error in this gadget